Mond tot Mond.

We zijn trots op ons werk. Zoals u kunt zien in onze portefeuille, nemen we nooit genoegen met slechts ‘goed genoeg’. Ons werk lift u naar het volgende niveau: krachtig, uniek, compleet.

Testimonium

"Zij weten keer op keer een vertaalslag te maken die begrepen wordt door mijn prospectus."

joop waeijen

eigenaar, emc.b.v.

"NEB is een inspirerende organisatie met veel energie die deze energie goed kan overbrengen."

boris de veld

eigenaar, veldwerk uitzendbureau

"Project ontwikkeling - Bereid om de extra mijl te nemen voor uw bedrijf. Vindingrijk denker en zeer begaafde lange termijn planner. Houden de vinger aan de pols. Open en direct. Identificeert de mogelijkheden en kansen van iedere situatie."

william Lau

managing director, allrig ltd pte

"Marketing advisering - Een echte en eerlijke benadering. Een keurig ondernemerschap, leergierig en met een groot aanpassingsvermogen die mijn wensen prima visualiseerde."

terje neras

managing director, frigstad engineering

"Ik heb de afgelopen jaren een aantal maal mogen samenwerken aan een aantal events. Hun aanpak is professioneel, zakelijk en toch persoonlijk. Hij regelt alles tot in detail en heeft oog voor het geheel. Geven zich 100 %."

erik borgman

eigenaar, schnabby b.v.

"Zeer persoonlijke, directe en betrokken grondhouding weet hij altijd snel tot de kern te komen. Hij legt in no time de vinger op de zere plek en is vervolgens in staat om daarmee aan de slag te gaan. Positieve en pro-actieve manier."

edgar mulders

eigenaar, jeroen bosch advocaten

Cliënten

JOOP WAEIJEN E&I

 THEENERGYMANAGERS

A. Gedempte Zalmhaven 163 | Rotterdam

T. +316 1996 6991

E. info@natuurlijkenbovendien.nl

 THEENERGYMANAGERS
 THEENERGYMANAGERS
 THEENERGYMANAGERS