Paulina.

Referenties

Voor u

Contact

Directeur

Paulina Teterissa

● Veelzijdig en past zich gemakkelijk aan vele situaties aan. ● Uitvoerder van verandering. ● Brengt mensen samen. ● Uitstekende communicatieve vaardigheden en presentatie vaardigheden. ● Spant zich voortdurend in om verbeteringen aan te brengen. ● Streeft er voortdurend naar zichzelf te verbeteren. ● Goede analyse van situaties. ● Directe en snelle denker. ● Identificeert de mogelijkheden en kansen van iedere situatie. ● Intuïtief en optimistisch.

Paulina is een directe, resultaatgerichte persoon die mensen beschouwt als onderdeel van het kader van haar doelstellingen. Zij is verantwoordelijk, ijverig, besluitvaardig en energiek, zeker wanneer zij in topvorm is. De mensen met wie Paulina werkt, zijn zich bewust van haar uitstekende organisatorische kwaliteiten en commerciële aanleg. Met haar scherpe analytische kwaliteiten en goed strategisch denkvermogen kan Paulina bijna altijd de juiste beweegreden vinden voor de dingen die zij wil doen.

Mark.

Business Strategist & Development

Mark Paasman

● Vindingrijk denker en zeer begaafde lange termijn planner.● Houdt de vinger aan de pols.● Open en direct. ● Streeft er voortdurend naar zichzelf te verbeteren. ● Geniet van uitdaging.● Identificeert de mogelijkheden en kansen van iedere situatie. ● Een geboren ondernemer, leergierig en met een groot aanpassingsvermogen. ● Kan zowel een autoritaire als democratische leiderschapsrol op zich nemen. ● Een echte doorzetter met een zeer enthousiaste levensinstelling.

Mark weet in vrijwel elke situatie mogelijke kansen te herkennen en kan anderen zodanig aansturen dat er een vertaalslag wordt gemaakt van visie naar realiteit. Zijn hang naar kennis maakt van Mark een gepassioneerde onderzoeker van nieuwe en belangwekkende onderwerpen die hem interesseren. Hij geniet van werkzaamheden waarin hij nieuwe projecten aan kan pakken.

A. Gedempte Zalmhaven 163 | Rotterdam

T. +316 1996 6991

E. info@natuurlijkenbovendien.nl